Verpleegkundigen niveau 4 & 5

Dienstverband

vast / flex

Uren

0 – 40

Opleidings
niveau

mbo, hbo, wo

Locatie

Noord-Holland
Utrecht
Gelderland

Dienstverband
vast / flex

Uren
0 – 40

Opleidings
niveau
mbo, hbo, wo

Locatie
Noord-Holland
Utrecht
Gelderland

Functiebeschrijving

Zoek jij een flexibele of vaste baan als verpleegkundige? Scroll dan even door!

Vytae faciliteert in verpleegkundige functies in verschillende regio’s zoals Amsterdam, Hilversum, Utrecht en nog veel meer! Het bieden van de zorg die mensen verdienen staat hoog in het vaandel van Vytae. De partners van Vytae helpen met het ondersteunen, behandelen van en zorgen vóór zorgbehoevenden door heel Nederland binnen de intramurale en extramurale zorg.

Als verpleegkundige bij Vytae en haar partners is geen dag hetzelfde. Wil jij wat flexibiliteit en op verschillende plekken werken? Let us know! Zoek je wat meer vastigheid, dan ben je ook op het juiste adres; een leuke en passende zorgorganisatie waar je vast aan het werk kan en kan doorgroeien, Vytae kijkt met je mee en zorgt voor de gewenste arbeidsvoorwaarden en een goede werksfeer.

Aanbod

  • Een salaris tussen de €15,00 – €30,00 euro bruto per uur excl. ort en op basis van jouw ervaring.
  • Vrij oriënteren of lekker op een vaste plek, het kan allemaal.
  • Een persoonlijke carrièrebegeleider die warm contact met je houdt.
  • Per kwartaal een leuke attentie als bedankje voor je inzet binnen de zorg *Voorbeelden daarvan zijn: Netflix- of sportschoolabonnement, vakantiepunten of een fruitmand. Heb jij nog leuke ‘’gift ideeën’’ laat het weten via 06-177 46 103.
  • De mogelijkheid tot ambassadeurschap inclusief een 10% bonus, voor iedereen die net dat stapje extra zet!

Zorgkarakter

Ben jij zorgzaam, proactief, niet bang je handen uit de mouwen te steken en ambitieus, meld je dan direct aan. En mocht je nog iemand kennen die een zorgopleiding volgt of een zorgdiploma bezit, meld hem of haar ook aan via een appje, mailtje of postduif.

Inmiddels ben jij hoogstwaarschijnlijk net zo enthousiast als ik en wil jij dolgraag aan de slag bij een van de leuke organisaties waar Vytae mee samenwerkt?

Kan je niet wachten te starten als verpleegkundige of ben je klaar voor een nieuwe start? Stuur een berichtje/appje naar 06 177 46 103 of mail naar hrm@vytae.nl

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Solliciteer

Upload hier je CV (niet verplicht)

[wordpress_file_upload]

Close Menu