Partners

Introductie Vytae

Vytae is een proactief platform voor zorgtalenten en zorgaanbieders. Ons doel is studenten, starters en twijfelaars te enthousiasmeren om hun steentje bij te dragen binnen de zorg. Daarnaast streven wij naar een perfecte match tussen zorgtalent en zorgorganisatie met als doel een leuke en passende job voor zorgverleners en betaalbare, flexibele interne of externe zorgkrachten voor zorgverlenende organisaties.

Kernwaarden Vytae

Samenwerking

Waardering

Ondersteuning

Diensten

Scholing

Begeleiding

Bemiddeling

Uitdagingen binnen de zorg

De zorgsector kent een groeiend tekort aan zorgpersoneel, hoge uitzendkosten, nog hogere ORT en BTW-verrekeningen, te weinig zekerheid over beschikbaarheid van zorgkrachten en moeizaam plannen van extern personeel.

Onze basis

Vytae zet haar zorgtalenten op nummer een. Wij geloven dat een tevreden zorgverlener resulteert in betere zorg en een blije patiënt. Het vinden van een passende organisatie, het houden van contact over het beloop en vooral het stukje persoonlijke aandacht staat daarom ook hoog in ons vaandel. Op deze manier wil Vytae werken in de zorg weer aantrekkelijk maken voor jong en oud. Doordat Vytae u ook intern personeel aanbiedt betaald u vele malen minder per uur. Zo betaald u geen btw over het loon, loonheffingen en de ORT tot kunnen oplopen tot wel 160% Zo bespaart u tot wel 30% aan personeelskosten en investeert u in uw eigen interne zorgkrachten poule.

Tijd voor verandering!

Tijd voor een verandering! Sinds 2020 richt Vytae zich vooral op het aanbieden en coachen van zorgverleners als INTERN personeel voor zorg en welzijnsorganisaties.

  • Duidelijke en directe communicatie
  • Een groei van uw interne poule zorgverleners
  • Lagere kosten dan bij een uitzendconstructie
  • Meer enthousiaste en tevreden zorgverleners
  • Indien gewenst kijken wij mee naar groeimogelijkheden van de betreffende zorgverleners
Close Menu