Aanbod

Helpende (+)

Ben jij een zorgzaam persoon en wil jij graag je steentje bijdragen tijdens of na je opleiding, of zelfs naast je gezin? Wil jij bijdragen binnen een sector die schreeuwt om zorgtalenten zoals jij? En ben je opzoek naar een flexibele of vaste baan? Voor beiden ben je aan het juiste adres!

Huishoudelijke hulp

Ben jij een student, starter of vind je het sowieso fijn je steentje bij te dragen in de zorg en wil je ook nog eens bijgeschoold worden? Meld je dan aan! Vytae zoekt enthousiaste doeners met een zorghart die kunnen helpen met adl (algemeen dagelijkse levensverrichtingen) ondersteuning, huishoudelijke taken en mentale steun voor jonge en oude zorgbehoevenden.

Pedagogisch Medewerker

Houd jij van kinderen en ben je graag actief met ze bezig? Dan heeft Vytae de (BLIJ)baan voor jou als pedagogisch coach of pedagogisch medewerker. Vytae zoekt door heel Nederland naar passende zorgtalenten die kunnen dienen als voorbeeld voor de Nederlandse jeugd. Vast of flexibel, een baan op maat!

Verpleegkundigen niveau 4 & 5

Zoek jij een flexibele of vaste baan als verpleegkundige? Vytae faciliteert in verpleegkundige functies in verschillende regio’s zoals Amsterdam, Hilversum, Utrecht en nog veel meer!

Verzorgende IG

Heb jij een verzorgend karakter en wil jij graag je skills en talenten benutten in de zorg intramuraal (zorgcentra/revalidatiecentra) of extramuraal (thuiszorg/wijkzorg)? En kun jij goed omgaan met zorgbehoevenden in alle soorten en maten van jong tot oud? Dit is je kans! Vytae is namelijk op zoek naar zorgtalent in de vorm van een verzorgende c- of mmz-verzorgende ig.

Zorgstudent

Volg jij een zorggerelateerde, paramedische of sociale studie? Lees verder of jij in aanmerking komt met jouw studie en doe ervaring op in het werkveld.

Close Menu